جشنواره غذاهاي سنتي استان يزد گشايش يافت

اولين جشنواره غذاهاي سنتي و محلي استان يزد روز دوشنبه به مناسبت آغاز سال نو هجري شمسي در محل دبيرستان تاريخي ايرانشهر يزد گشايش يافت.

معاون فرهنگي وارتباطات سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي وگردشگري استان يزد گفت:هدف از برگزاري اين جشنواره دو روزه، آشنايي گردشگران، مهمانان و مسافران نوروزي با غذاهاي و آش‌هاي محلي و سنتي اين استان است.

علي اكبر كاظمي در حاشيه افتتاح اين جشنواره در گفت و گو با خبرگزاري جمهوري اسلامي افزود: در اين جشنواره، انواع آش هاو غذاهاي محلي و سنتي از جمله آش رشته، شولي، جو، گندم پخته به گردشگران و مسافران ارايه مي‌شود.

وي گفت: همچنين تعدادي از آشپزهاي استان يزد دراين جشنواره‌با پخت انواع آش و غذاهاي محلي در مدت دو روز به رقابت خواهند پرداخت.

معاون فرهنگي وارتباطات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يزد گفت:انواع نان‌هاي سنتي ومحلي استان يزدنيزدر اين جشنواره پخت مي‌شود و در اختيار مهمانان و مسافران نوروزي قرار مي‌گيرد.

وي گفت:در پايان اين جشنواره، نفرات برتر انتخاب مي‌شوند و جوايزي به آنها اهدا خواهد شد.

وي اضافه‌كرد: همچنين در حاشيه برگزاري اين جشنواره،اطلاعاتي از جاذبه‌هاي طبيعي و تاريخي‌استان يزددرقالب برشور و پوستر به‌بازديدكنندگان ، گردشگران و مسافران ارايه مي‌شود.

كاظمي اظهار داشت: نمايشگاه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز در حاشيه برگزاري جشنواره داير است كه در آن انواع صنايع دستي از جمله سفال، چيني، قاليچه‌هاي دست بافت، زيلو، گليم و انواع پوشاك‌هاي سنتي به نمايش گذاشته شده است.

آش ماش، بزماش، شلغم، ارزن و كشك از ديگر غذاهاي و آش‌هاي سنتي مردمان استان يزد است.

به گفته مسوولان سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان يزد پيش بيني مي‌شود امسال بيش از سه ميليون نفر گردشگر و مسافر نوروزي به اين استان سفر كنند.

تاكنون يك ميليون و‪ ۱۸۰‬هزارنفرگردشگر، مهمان و مسافر نوروزي وارد استان يزد شدند.

يزدفردا  

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا